Nyitólap Profilom Regisztráció Kijelentkezés Belépés
XLink Kai Hungarian Players
Vasárnap
21.7.2019
4:40 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS BelépésRegisztrációNyitólap
A honlap menűje
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
XLink Kai - XBOX 360
 
Itt találhattok leírást, hogy hogyan is kell XBOX 360-nal XLink Kai-ra csatlakozni. Az XLink Kai 46 XBOX 360-as játékot támogat. Ha érdekelnek mik azok a játékok akkor kattints a számra!

Végül a beállítás:

1. Lehetőség:
-XBOX 360
-PC/Laptop
-Router-en keresztül össze vannak kötve.

2. Lehetőség:
-XBOX 360
-PC/Laptop
-WiFi-n jön a Net, a két gép LAN-on keresztül van összekötve.

FIGYELEM! AZ X360-ASNÁL VAN EGY PING LIMIT, AMI HA ÁTLÉPI A 30-AT AKKOR MEGSZAKADHAT A KAPCSOLAT, VAGY EL SE INDUL. EZÉRT SZINTE CSAK MAGYAR JÁTÉKOSOKKAL LEHET JÁTSZANI, TÖBBEK KÖZÖTT EZ AZ EGYIK OKA ANNAK HOGY LÉTREHOZTAM EZT A WEBOLDALT.

A MÁSIK DOLOG AMI HIBÁS LEHET AZ AZ, HOGYHA FELLÉPTÜNK LIVE!-RA ÉS PATCHELTE A JÁTÉKOKAT AKKOR EZEKET A PATCHEKET (NEM A DLC-KET!!!) LE KELL TÖRÖLNI. SYSTEM MENÜ -> MEMORY -> HARD DRIVE-RA Y-T NYOM, MAJD BE KELL ÍRNI EZT A RENAME - FORMAT MENÜNÉL: X X LB RB X X. BEJÖN EGY MENÜ HOGY "MAINTENANCE X360", NYOMJUNK YES-T ÉS LETÖRLI AZ UPDATE-EKET. FIGYELEM!!!!!!!! ÍGY LEHET PÁR JÁTÉK NEM FOG MŰKÖDNI A LIVE!-OS PROFILUNKKAL, ÍGY CÉLSZERŰ A KAI-RA KÜLÖN PROFILT HASZNÁLNI ÉS CSAK AKKOR JÁTSZANI EZZEL A PROFILLAL HA LE VANNAK TÖRÖLVE AZ UPDATE-EK!!!

1. Lehetőség:

1. Belerakjuk a PC-t/Laptop-ot és az X360-ast a Router-be.
2. Az X360-nak belépünk a System Settings-be, ott a Network Settings-be. Ott a Configure Network-ban kell állítani az Additional Settings-nél az Alternate MAC Address-t. Ezt úgy lehet megcsinálni, hogy rányomunk és jobbfelül ki van írva a Current Settings-nél a MAC Address-ünk (vagy alul a Wired MAC Address-nél), rányomunk az Alternate MAC Address-re és beírjuk UGYANAZT a címet amit látunk valahol, majd alul Done.
3. Elvileg PPPoE Settings nem kell, így az Not Set maradhat (másnak lehet hogy kell, nekem nem!!!)
4. Basic Settings-nél is sok variáció lehet, de úgy kell hogy Manual-ra rakjuk. Ezekután az IP Address-be írunk az X360-asnak egy IP címet (lehetőleg ugyanolyan tartományban, tehát ha az én Router-em IP-je 192.168.6.x akkor ennek is ilyennek kell lennie /x helyére mást kell írni/).
5. A Subnet Mask-hoz 255.255.255.0-t írunk, a GateWay-be pedig a Routerünk IP-jét kell írni (alapesetben mindig 192.168.1.1)
6. A DNS Settings is ilyen variálós dolog, rakjuk Manual-ra, és CSAK a Primary DNS Server-be írjuk be a Routerünk IP-jét (tehát a 192.168.1.1 alapesetben)
7. Ezután belépünk Kai-ra és megnézzük hogy a Metrics-nél látszódik-e a gépünk legalul (PSP-t, PS2-t...stb-t jelezhet ki, de ez normális ha látja a megadott MAC Address-t), valamint felül a Network Reachable-nál YES-t ír ki. Keressünk MAGYAR játékosokat és próbálkozzunk vele.

2. Lehetőség:

Szinte teljesen ugyanaz mint az 1. Lehetőség, csak a GateWay-hez és a Primary DNS-hez a számítógép IP-jét írjuk be, bár lehet működik a WiFi Router IP-jével is.

KAI CONFIG:
Kai Config-on belül nyomjuk be az első Port-ot 0-ra (gondolom a Router-en az UPnP be van kapcsolva /automatikusan osztja ki a portokat/), majd válasszuk ki azt a hálókártyát amit használunk (ne Auto legyen!), PSSDK-ra legyen benyomva a cucc és alatta Enable PAT legyen. Ezekután már tutira működnie kell, de ettől függetlenül jobboldalon Close Engine: Never-t rakjuk be, biztos ami biztos.
Belépési forma
Keresés
Mini-chat

Copyright MyCorp © 2019
Honlapszerkesztő - uCoz