Nyitólap Profilom Regisztráció Kijelentkezés Belépés
XLink Kai Hungarian Players
Vasárnap
21.7.2019
4:32 PM
Üdvözöllek Vendég | RSS BelépésRegisztrációNyitólap
A honlap menűje
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
XLink Kai - PlayStation 3
 
Itt találhattok leírást, hogy hogyan is kell PlayStation 3-mal XLink Kai-ra csatlakozni. Az XLink Kai 11 PS3-as játékot támogat. Ha érdekelnek mik azok a játékok akkor kattints a számra!

Végül a beállítás:

1. Lehetőség:
-PS3
-PC/Laptop
-LAN-ba kötöd a kettőt

2. Lehetőség:
-PS3
-PC/Laptop
-Router-en keresztül kötöd őket össze

3. Lehetőség:
-PS3
-PC/Laptop
-WiFi kapcsolaton keresztül kapcsolódnak egymáshoz

Ennél többet nemsűrűn tudok írni, nem volt tapasztalatom PS3-mal Kai-n, így az angol leírást mellékelném (természetesen lefordítva):

LÉPÉSEK:

1. Először indítsd el az XLink Kai-t mielőtt bekapcsolnád a PS3-at.

2. Kapcsold be a PS3-at és láthatsz egy olyan üzenetet ami azt írja: DNS Error.
Nemkell pánikolni, ezt kell csinálnia, de itt egy videó hogy mit is kellene látnod: http://nl.youtube.com/watch?v=LEXL0lrfJkA

3. Most tölts be egyet a támogatott játékok közül LAN/System Link módban.
Nyomd meg a Multiplayer szekcióban a Join Game gombot.
 
Itt egy példa a Rainbow Six Vegas PS3-as LAN opciójáról:
http://nl.youtube.com/watch?v=NRB49n0BKzI

4. Most menj vissza a Kai-hoz és nézd meg a Diagnosztikai módot/a Metrics-et.
(Ha a régi kezelőfelületet használod /lásd képen/ akkor a nagyítóval tudod ezt megnézni, rá is van írva: "Switch to Diagnostics Mode.", ha az újat /webes felület/ akkor egyszerűen kattints rá a Metrics gombra)

Image

5. Itt fontos, hogy azt jelezze ki az egyik sorban, hogy "Network Reachable: YES". A "Network Card"-nál fontos hogy azt az eszközt jelenítse meg amin keresztül játszol (WiFi kártya, LAN kártya...stb), alatta a "Locked"-nak is YES-t kell kiírnia. Hogyha nincs lezárva a kártyád akkor a Kai nemtudja majd beállítani a PS3-at.

Image

6. És végül az utolsó lépés, mivel már mindent jól beállítottál (ugye?).
Kattints a kis mappás ikonra jobb alul, ahol azt írja "Switch to Diagnostics View". Ott láthatsz egy ilyen üzenetet hogy "Sony PS3 configured successfully", tehát látja a PS3-ast. A webes felületen a Metrics-nél teljesen le kell gördítened az ablakot, és ott láthatod a PS3-ast ha felismerte a "Found Consoles:" alatt.
És igen, PS2-es ikont rak ki, de ha azt írja hogy minden rendben akkor úgy is van. De az is előfordulhat hogy csak egy MAC címet látsz és semmi ikont, de ez is tökéletes. A lényeg hogy lehessen látni ott valamit.

Image 

Ennyi lenne a beállítás, hogyha újra használni akarjátok a PSN-t akkor lépjetek ki a Kai-ból, és indítsátok újra a PS3-at. Ezután semmilyen hibát nem kell kiírnia, ha mégis akkor ne kössétek össze a géppel és ismét indítsátok újra!
Belépési forma
Keresés
Mini-chat

Copyright MyCorp © 2019
Honlapszerkesztő - uCoz